Årstidens frugt året rundt

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

For mange er gode kollegaer og et spændende arbejde det, der motiverer i hverdagen. Det er også noget af det, jeg selv sætter pris på, der hvor jeg arbejder, men noget andet, der også er vigtigt, er de goder, som en arbejdsgiver kan give sine ansatte, og som kan være med til at gøre hverdagen endnu bedre.

Der skulle frugt på bordet

Hos os bevæger folk sig meget rundt mellem de forskellige afdelinger. Der er ærinder på lageret eller i de forskellige produktionshaller, ligesom kontormedarbejderne inddrages i meget forskelligt. Det gør frokostpausen til en rar afbrydelse for mange, og langt de fleste har oparbejdet en god appetit på dette tidspunkt.

Derfor var det naturligt for mig at finde ud af, om jeg ikke kunne sikre, at der var noget at spise, nogle sunde mellemmåltider, jeg kunne give mine ansatte på daglig basis. Det var her, jeg fandt ud af, at du kan få en frugtordning, hvor frugten bliver leveret på adressen, så der er noget til alle de ansatte.

En genial løsning

Jeg kiggede på nettet efter en frugtordning, og jeg fandt ud af, at der er rigtig mange, der leverer den slags. Det var dog ikke svært at finde dem, der skulle levere hos os. Frugtcompagniet kunne nemlig sammensætte en frugtordning, der var skræddersyet til vores virksomhed og antallet af ansatte.

Jeg startede med deres prøveordning, for jeg skulle sikre mig, at det virkelig ville gøre en forskel, men allerede efter den første uge var al tvivl fejet af bordet. Det blev en øjeblikkelig succes, og jeg kan mærke, at de ansatte får den ekstra energi, de har brug for i hverdagen.

Frokostpausen er stadig populær og vigtig, men jeg kan mærke, at folk ikke længere er gammelsultne, og at de spiser i et mere normalt tempo. Jeg kan også mærke på humøret hos dem, at det er godt lige at kunne tage lidt frugt om formiddagen eller eftermiddagen.

Posted in: Frugtordning