Æbler, pærer og bananer

By:

Jeg har egentlig ikke belæg for at udtale mig om det, men jeg gætter på, det er danskernes mest foretrukne frugter. Det er i hvert fald dem, der er mest populære her på vores arbejde, hvor vi har fået indført en frugtordning. To gange om ugen får vi leveret frisk frugt, der fordeles til alle vores afdelinger. Selv for en mindre virksomhed som vores, er vi lidt inddelt, men glæden ved frugt er en af de ting, som alle ansatte har til fælles.

Leveret og klar til at blive spist

Den frugt, der leveres på vores dørtrin, er altid frisk og lækker. Den er bare indbydende, og jeg indrømmer gerne, at jeg glæder mig til mit daglige stykke. Jeg prøver at tage noget varieret fra dag til dag, men for mig er det æblerne, der er min favorit. Sprøde æbler, der knaser, når jeg tager en bid, men som stadig er saftige og fulde af smag.

Det er lige sådan, et æble skal både lyde og smage, mener jeg, og det forstår de hos http://www.frugtcompagniet.dk/, der leverer vores troligt. Jeg er rigtig glad for, vi valgte dem til leveringen, for de har styr på det, og vi har aldrig noget at klage over. Det er sådan, en handel skal foregå.

Lidt ekstra, når der kommer gæster

Holder vi møder hos os med folk udefra, så sørger vi bare for, der kommer lidt ekstra i kurvene den uge. Så er der til alle medarbejdere, som der skal være det, men der er også til vores gæster. Det er for mig bedre end at servere kage eller chokolade, og det kan også nemt bryde isen, at vi nævner, det er en naturlig del af vores hverdag, at der er frisk frugt til alle medarbejderne.

Jeg håber, vi på den måde kan være med til at inspirere andre til også at få en frugtordning.

Posted in: Frugtordning