Det er som æbler og pærer

By:

Frugt og grønt bliver omtalt en del i mottoer og i litteraturen. Det ses også i kunsten, men desuden er det en naturlig del af de flestes hverdag. Mange vil i hvert fald gerne have et stykke frugt i løbet af dagen. Vi havde foreslået en frugtordning og spurgte medarbejderne på forhånd, om det var noget for dem. Det helt store flertal takkede ja, men det viser sig, at alle benytter sig af ordningen, så den må siges at være en succes af de helt store.

Glade medarbejdere

Vi er overraskede over, at det blev så stor en succes, og at det gik så hurtigt. Men de ansatte har vænnet sig til den ordning på rekordtid. Og er vi ikke hurtige nok til at få frugten ud, så spørger de efter den. Leveringen fra http://www.frugtcompagniet.dk/ kommer punkligt, så det er os selv, der skal sikre, at vi også er det. Det er nemlig det eneste, der halter ved ordningen, så der må vi hellere stramme op.

Resten får helt fantastisk ros fra alle sider, og det betyder rigtigt meget for mig. Det viser, at det var den bedste investering nogensinde, og vi har glade medarbejdere. Den slags medarbejdere alle drømmer om at have i hverdagen, for jeg kan mærke, at de er mere produktive, efter der kommer frugt alle ugens dage.

Den bedste investering

Det er helt klart ved at se på medarbejderne. Udstyret skal være i orden, men medarbejderne skal have det godt hele vejen igennem. Det skal være rart at gå på arbejde, og det er utroligt, hvad et stykke frugt kan gøre på det område. Det havde jeg ikke troet, men jeg beklager mig ikke. Nogle gange er det de små ting, der har den største virkning.

Vi skal i hvert fald ikke stoppe med den ordning med frugt, for det virker, og det er godt for alle.

Posted in: Frugtordning