En sundere hverdag på arbejdspladsen

By:

I dag er der blevet sat stort fokus på, at arbejdspladser skal være sundere, og derfor har vi også lavet nogle tiltag her i vores virksomhed. For det første har vi sørget for, at vores kantine indeholder nogle sundere alternativer. Som noget andet har vi sørget for at investere i en frugtordning for de ansatte.

Mange fordele

Der er mange fordele ved at få en frugtordning på arbejdspladsen. For det første hjælper frugten med at slukke den lille sult, der kan melde sig mellem de store pauser. For det andet er den med til at samle de ansatte. Når de står og nyder et stykke frugt, kan de nemlig få en lille sludder for en sladder. For det tredje er det med til at give dem lidt mere energi og motivation til arbejdsdagen. Sidst men ikke mindst giver det dem også en mulighed for at få lidt sødt, men i en sundere version, end hvis der var tale om slik eller kage. Det er altså en sund ordning, der gavner på mere end ét område. Få lavet en frugtordning på din arbejdsplads og se, hvordan det giver de ansatte mere energi til at komme igennem arbejdsdagen.

En god og stabil service

Vi har valgt at køre vores frugtordning igennem Frugtcompagniet. De har et utroligt stort udvalg af frisk frugt, så vi selv kan bestemme, hvad det er for noget frugt, som vi vil have leveret. De gør det altså nemt at opfylde smag og behag. Det er os, der bestemmer, hvornår og hvor ofte vi vil have frugten leveret. De yder altid en god service ved at overholde de aftaler, som vi laver med dem. Til hver en tid vil jeg anbefale at lave en frugtordning igennem dem. Vi er tilfredse med alt fra priserne til den fysiske frugt.

Posted in: Frugtordning