Et sundt personalegode med firmafrugt

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I den virksomhed, jeg er ansat i, har vi en ordning med firmafrugt. På denne måde får vi frisk frugt leveret til virksomheden hver uge, og det er virkelig lækkert. Jeg ser det som et godt og sundt personalegode, da det er en god snack i hverdagen. Det kan være, at maven rumler lidt inden frokost, eller lysten til en snack kommer efter frokosten, og med firmafrugt har man let adgang til at komme dette til livs. Min virksomhed har lavet et samarbejde med Frugtcompagniet, og dette er et godt samarbejde. Frugten er altid lækker og frisk, og det er derfor ikke stødte æbler, brune bananer og trælse klementiner, der bliver leveret.

 

Frugt er indarbejdet i vores pauser og møder

Noget af det, virksomheden har gjort for at få etableret frugten i hverdagen, er, at virksomheden har indarbejdet frugt i vores pauser og møder. Skal vi eksempelvis have et længerevarende møde, står der altid en eller flere frugtskåle på bordet. Dette er den perfekte mulighed for at friske op, hvis trætheden presser sig på, eller hvis mødet trækker ud. Derudover er frugtskålen særdeles populær i pauserne. Det er faktisk langt de fleste af de ansatte, der går et smut forbi frugtskålen og tager et stykke eller to.

 

Varierende frugt – man kører derfor ikke træt

En af de ting, som jeg værdsætter allermest ved Frugtcompagniet, er, at de varierer deres udvalg. Hver uge har de en ny blanding af frugt, og dette betyder, at man ikke kører træt i udvalget. I denne uge har vi blandt andet haft conference pærer fra Holland, klementiner fra Spanien, lucas pærer fra Holland, royal gala æbler fra Spanien, en Bost me up frugtbar fra Castus og bananer fra Costa Rica. Blandingen byder dermed på lidt af hvert, og derfor er der også frugt til enhver smag. Du kan her se de forskellige typer af firmafrugt fra Frugtcompagniet.

Posted in: Firmafrugt