Få mere veloplagte medarbejdere med firmafrugt

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Få mere veloplagte medarbejdere med firmafrugt

I den seneste tid, er flere og flere virksomheder hoppet med på frugtvognen, har valgt at få en frugtordning på arbejdspladsen. Selv har jeg, som administrativ medarbejder i en virksomhed fået ordningen indført, og efter blot få måneder med frugtordningen kan jeg klar anbefale, at servere sundt frugt for de ansatte. Ligesom undersøgelser viser, har det nemlig hurtigt vist sig, at sunde kostvaner og vitaminer gør de ansatte veloplagte, hvilket både gavner arbejdsopgaverne og ikke mindst arbejdsmiljøet. I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvordan firmafrugt kan gavne din virksomhed, samt hvordan du med en frugtordning fra frugtcompagniet kan få frisk frugt, leveret af servicemindede medarbejdere.

 

En sund og social ordning

Det er ikke kun arbejdsprocesserne, som bliver bedre af, at medarbejderne får frisk frugt hver eneste dag. Faktisk bliver medarbejderne bedre til at arbejde sammen, og i denne virksomhed, kan det virkelig mærkes hvordan frugtordningen er noget der ryster medarbejderne sammen. Vi har nemlig indført en daglig pause på 10-15 minutter, hvor vi nyder den friske frugt, mens vi får os en snak om alt mellem himmel og jord. Derfor er firmafrugt altså også en social ordning, hvor medarbejderne har mulighed for at tage et afbræk fra den travle hverdag og snakke med hinanden.

 

Bestil firmafrugt igennem frugtcompagniet.dk

Der findes mange frugtordninger på det danske marked, men jeg har erfaret at Frugtcompagniet er den absolut bedste for min virksomheds behov. Dette skyldes først og fremmest deres brede udvalg, som giver os mulighed for at vælge mellem et hav af spændende frugtkurve. Vi har valgt en stjernekasse, som har vindruer, melon og annanas med i købet – alle spændnde og smagfulde frugter. Derudover leverer frugtcompagniet altid frugt til gode priser, så ordningen ikke behøver at koste en formue. Sidst men ikke mindst leverer de altid frisk frugt til tiden, uden de mindste komplikationer. Læs mere om firmafrugt her.

Posted in: Firmafrugt