Fantastisk frugtordning

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Nu har jeg været administrativ medarbejder i vores lille firma i mange år efterhånden, og jeg følte at der skulle ske lidt nyt, som kunne løfte humøret hos alle mine søde og dygtige kollegaer og chefer. Jeg besluttede mig for, at prøve at køre en frugtordning ind, så der altid var frisk frugt til alle lige ved hånden. Der er som bekendt mange sundhedsmæssige fordele ved at spise frugt hver dag, men det kan altså også løfte humøret på arbejdspladsen gevaldigt at have adgang til de lækre sager alle dage. 

 

Efter noget tids undersøgen på internettet fandt jeg frem til, at frugtcompagniet kunne tilbyde den frugtordning som opfyldte vores behov bedst. På deres hjemmeside vælger man selv om man ønsker 40, 50, 80 eller 125 stykker frugt ad gangen, og om man ønsker den traditionelle frugtkasse eller den mere luksuriøse udgave, som også indeholder tørret frugt, nødder og lidt grønt. Jeg valgte at vi skulle prøve sidstnævnte, og det viste sig at være det helt rigtige valg. Da den første kurv ankom blev vi alle meget begejstrede over det store udvalg og den lækre friske kvalitet. Der var både melon og ananas i kurven, som i løbet af ugen udgør et forfriskende alternativ til den daglige pære eller appelsin. 

 

Som den der har ansvaret for frugtordning, anretning af mødelokaler, kaffepause og deslige, er det desuden skønt når tingene bliver leveret til tiden. frugtcompagniets varer bliver altid leveret i god tid og af et yderst venligt og servicemindet personale. Prisen på et stykke frugt ligger på mellem to og tre kroner, hvilket er en virkelig god pris, når det bliver leveret lige til døren og ovenikøbet er super friskt og af god kvalitet. Jeg kan varmt anbefale denne frugtordning til alle firmaer, store som små, da man som sagt selv kan vælger hvor mange stykker frugt man ønsker at modtage. 

Posted in: Frugtordning