Firmafrugt – et sundt personalegode

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

 

Firmafrugt – et sundt personalegode

I de seneste år er det blevet aldeles populært at bestille firmafrugt til arbejdspladsen, skolen eller institutionen – og dette er bestemt ikke uden grund. At tilbyde frisk frugt i arbejdstiden er nemlig med til at skabe fokus på medarbejdernes sundhed og trivsel, hvilket i sidste ende vil give gode resultater når det kommer til arbejdsopgaver. I dette blogindlæg kan du læse endnu mere om firmafrugt, herunder hvordan du kan bestille firmafrugt fra os hos Frugtcompagniet.dk og få frisk frugt i høj kvalitet.

 

Glade og tilfredse medarbejdere skaber gode resultater

Findes der noget som at sætte tænderne i et frisk stykke frugt? Som direktør eller sågar medarbejder i en virksomhed er det dit ansvar at alle trives, er glade og har det godt. Mange forskellige studier viser, at igennem en sund og nærerig kost, bliver medarbejdere gladere, hvilket skaber bedre resultater i virksomheden. Her på frugtcompagniet.dk står vi klar med levering af frugt til din virksomhed, så I sammen kan sætte sundhed og trivsel i fokus. Vi leverer et stort udvalg af økologisk frugt samt kildevand. Vores priser er altid konkurrencedygtige og I får tilmed mængderabat alt efter hvilken kurv i vælger. Vores to mest populære kurve er basiskassen og stjernekassen, hvor førstnævnte indeholder klassisk frugt, mens sidstnævnte også indeholder spændende frugt som passer til årstiden.

 

Køb din frugtordning på frugtcompagniet.dk

Er du på udkig efter en god, stabil og leveringsdygtig frugtordning til din virksomhed eller til din skole eller institution? På frugtcompagniet.dk finder du et stort udvalg af firmafrugt til gode priser. vores priser indeholder nemlig hverken miljøtillæg, leveringsgebyrer, fakturagebyrer eller pant på drikkeflaskerne. Vores leveringsordning foregår således, at vi altid leverer frugt hver eneste uge og lige til døren, uanset hvor leveringen skal foregå. Frugten bliver altid leveret af dygtige medarbejdere, og i vores egne servicebiler som skåner frugten for buler og forrådnelse.

Posted in: Firmafrugt