Frisk frugt giver friske medarbejdere!

By:

Gør dig og dine kollegers hverdag lidt sundere med en ugentlig frugtlevering af lækker frisk frugt!

Et engelsk udtryk siger: “An apple a day keeps the doctor away”, og det kan der faktisk være noget om! Frugt er bl.a. en vigtig kilde til folat, vitamin E, K og mineraler som kalium og magnesium, som er nødvendige for at vedligeholde kroppens generelle sundhed. Desuden indeholder frugt ganske få kalorier, og indeholder også mange kostfibre. Når vi spiser frugt er det derfor også med til at forebygge visse hjerte-kar-sygdomme, type 2-diabetes og forskellige former for kræft. Derfor har vi hos frugtcompagniet gjort det til vores mission at gøre det nemmere at spise frugt på arbejdspladsen!

Hos frugtcompagniet lægger vi særlig vægt fleksibilitet, og derfor har vi vores egne servicebiler. Det gør det nemmere for os at sørge for at i altid får jeres levering til tiden. Vores andet fokus ligger på personlig service, og derfor samarbejder altid med kunden om at lave en aftale der passer lige til deres ønsker.
Vores priser er meget konkurrencedygtige og desuden meget nemme at overskue. De er nemlig helt fri for skjulte gebyrer – ingen ekstra fragtomkostninger, ingen fakturagebyrer, ingen miljøtillæg og ingen pant på emballage – ganske enkelt.
Hold desuden altid øje med hvad der er i denne uges frugtkurve på vores hjemmeside!

Hos os finder du et stort sortiment af forskellige friske frugter, der varierer efter årstid, og masser af forskellige kasser at vælge imellem. Vælg bl.a. mellem vores basis eller stjernekurv alt efter hvilke ønsker du har til indholdet af jeres frugtkurv. Har i specielle ønsker til jeres frugtkurv, hjælper vores veluddannede personale gerne med at skræddersy en løsning der passer lige til jeres behov!

Skynd dig ind på vores hjemmeside og bestil jeres frugtkurv i dag, og gør dig og dine kollegers hverdag lidt sjovere!

Posted in: Frugtlevering