Frisk frugt hver uge

By:

Vi kender det alle sammen, man sidder foran computeren sidst på eftermiddagen og er ved at løbe helt tør for energi. Klokken er kun 14.30 og der er meget du skal nå at lave inden klokken slår 16.00, og har faktisk ret travlt. Jeg plejede at fylde kaffekoppen for sjette gang, eller spise en Snickers for at få energi til den sidste del af arbejdsdagen. Men så meget kaffe hver dag kan godt give ondt i maven, og hvis man skal spise chokoladebars hver dag ryger der hurtigt for mange kilo på.

Jeg manglede en sundere løsning til at blive at blive kvikket op på arbejdet, og begyndte at surfe rundt på nettet efter et bedre alternativ. Jeg fandt http://www.frugtcompagniet.dk/ og det er da en helt kanon løsning! Jeg sendte linket til min chef i en mail, og spurgte om vi ikke kunne få en lignende løsning på vores arbejdsplads. Jeg fik heldigvis grønt lys, og blev udnævnt til frugtansvarlig på vores arbejdsplads.

Vi får 2 frugtkurve hver uge, og de bliver leveret på det aftalte tidspunkt hver eneste uge. Kurvene er lige til at sætte frem i frokoststuen, og er virkelig flot anrettet. Det er så lækkert at kunne tage et æble eller en banan sidst på dagen, og få sig en sund opkvikker. Frugten er altid moden og lækker, og de blander kurvene så det ikke er de samme frugter man får hver uge. Vi er alle på arbejdspladsen virkelig glade for Frugtcompagniet, servicen er i top og deres leveringsfolk er altid glade og smilende.

Frugtordningen har været en succes i vores virksomhed, og jeg har fået mange rosende ord for at tage initiativet til at få den op og køre.

Hvis du går og leder efter en sund personale gode til din virksomhed, så vil jeg helt klart anbefale Frugtcompagniet!  

Posted in: frugt levering