Frisk og saftig frugt

By:

Lidt ligesom med kage, så har frugt en tendens til at forsvinde, når det er der. Det er bare det sundere end kagen. Men samtidig kræver det, at det er til rådighed. Det kan være svært at få det købt ind til derhjemme, for er der købt lidt for meget, så har det en tendens til at blive dårligt, inden det bliver spist. Hvilket igen får mange til at vælge frugten fra i deres hverdag. Det galt bestemt også her på arbejdet. Jeg spurgte mig nemlig for, fordi jeg havde set, det var muligt med en eller flere ugentlige leveringer af frisk frugt til alle medarbejdere.

De var alt andet end afvisende

Netop fordi frugt ikke altid fylder nok hjemme, så var alle fyr og flamme. De var egentlig kun bekymrede for, om jeg reelt mente det, og om det kun var midlertidigt. Jeg sagde ærligt, at det startede som en prøveordning, for jeg skulle lige se, om de også mente deres ord om ordningen, men blev det en succes på under 14 dage, så var det en permanent ordning.

Det er nu tre måneder siden, og vi er stadig på daglig frugt. En frugtordning er en succes. En kæmpe succes. Den bliver i hvert fald ikke afskaffet. Alle deler desuden pænt, så der er rigeligt til alle, og det sætter jeg også stor pris på i hverdagen. Har jeg været til møder eller andet, så kan jeg alligevel altid få noget til den søde tand, når jeg er tilbage.

Alt i alt er det noget, jeg kan anbefale. Faktisk er der ikke noget negativt at sige om denne ordning overhovedet. Glade medarbejdere, glad ledelse og det hele til billige penge. Derfor noget alle bør have råd til, for det er som sagt godt givet ud. Det er noget, vi fortsætter med.

Posted in: Frugtordning