Frugtcompagniet.dk – levering af frugt til din arbejdsplads

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

På min arbejdsplads har det længe været sådan, at vi som medarbejdere selv var ansvarlige for at medbringe madpakker til frokostpausen. Vi er en virksomhed af en ok størrelse, men mange af vore håndværkere, montører og sælgere er ofte ude af huset, fordi de er hos en kunde, og derfor er det umuligt at have en kantine eller en frokostordning, fordi antallet af kuverter varierer fra dag til dag. Vi har forsøgt med catering, men det har medført et stort madspild, og det vil vi ikke være bekendt. Vi bestræber os på at være en bæredygtig virksomhed, som ikke belaster miljøet – og selvom alle betalte til frokostordningen, blev den dyr i længden. Så vi besluttede i fællesskab at holde os til madpakkerne.

 

Som det fremgår, kan det godt være vanskeligt at samle medarbejdere og kolleger omkring noget socialt – men et enkelt tiltag som levering af frugt til arbejdspladsen kunne vi godt blive enige om. Vi besluttede, at selvom vi ikke kunne have en fælles frokost, så kunne vi godt have en frugtordning – skulle der være lidt frugt til overs efter endt arbejdsdag, kan man jo tage det med hjem til sin familie.

 

Jeg blev udvalgt til at stå for levering af frugt, og det er en ganske overkommelig opgave, når man har et firma som frugtcompagniet.dk i baghånden. Med frugtcompagniet.dk er jeg sikret levering af frugt hver dag ved arbejdsdagens begyndelse – frugten er altid frisk, og jeg skal blot fordele og anrette de enkelte stykker frugt i kurve, og sammen med piccolinen sørge for, at kurvene kommer ud i afdelingerne. Det er en stor succes! En sælger eller en montør på vej ud til en kunde kan lige hapse en banan på vejen, og håndværkeren, som skal arbejde til sen eftermiddag, kan forsyne sig med frisk frugt inden han tager af tsed.