Investér i dine medarbejdere – få en billig frugtordning

By:

Som sekretær og receptionist i en virksomhed af middelstørrelse har jeg mange opgaver, som ikke begrænser sig til det gængse administrations arbejde. Blandt andet fungerer jeg også som en slags intern HR-medarbejder og facility manager, hvilket vil sige, at det er mit ansvar, at medarbejderne trives på arbejdspladsen. De tilbringer trods alt minimum otte timer af deres vågne tid i vore lokaler, skal spise vores kantinemad og sidde i de kontormøbler, vi stiller til rådighed, dagen lang. Det er i firmaets interesse, at de trives og har det godt i den tid – og det er mig, der så at sige faciliterer denne trivsel.

Sund mad og motion til medarbejderne giver resultater på bundlinjen

Dette gør jeg blandt andet ved at sætte aftaler i stand med diverse motionscentre og sportsklubber i nabolaget, således at vore medarbejdere kan komme ud og røre sig – med firmarabat. Og jeg ser til, at maden i kantinen er baseret på friske råvarer, og fortrinsvis består af grønt. Senest har jeg lavet en aftale med firmafrugt leverandøren Frugtcompagniet, som et par gange hver uge leverer frisk frugt til virksomheden. Jeg har holdt lidt øje med medarbejderne i perioden, siden ordningen trådte i kraft, og fundet, at de nu er mindre tilbøjelige til at gå i slikskabet, når de skal have en snack i løbet af eftermiddagen – de foretrækker frugt. Sodavandsautomaten skal heller ikke fyldes nær så ofte som før.

Og jeg selv er utroligt glad og tilfreds med vores frugtordning. Leverancerne kommer til aftalt tid, altid lige til døren – og altid frisk fra Grønttorvet. Det eneste, jeg skal gøre, er at fordele den lækre frugt i kurve og stille ud på de enkelte afdelinger. Og det til en lavere pris, end jeg selv ville have kunnet opnå på samme mængde frugt i et supermarked.

Tjek selv frugtcompagniet.dk – du vil med garanti kunne finde en frugtordning, som passer til din virksomheds behov.

Posted in: Frugtordning