Sæt gang i de sunde vaner på arbejdspladsen

By:

Sundhed er i centrum, når det kommer til dagens Danmark, men desværre er det mere eller mindre kun noget, der bliver sat fokus på i fritiden og ikke på arbejdspladsen. Det ville vi på min arbejdsplads gerne være med til at ændre. Derfor lavede vi en række tiltag, som skulle være med til at gøre arbejdspladsen sundere. Vi har eksempelvis sørget for, at der er sundere valgmuligheder i kantinen, at der er mulighed for, at de ansatte kan få rabat på et fitnessmedlemsskab, og så har vi sørget for at lave en frugtordning. Denne frugtordning har vi igennem virksomheden, der hedder Frugtcompagniet.

Frugtordning

Vi er utroligt glade for at have valgt Frugtcompagniet til at forsyne os med frugt. De har en utrolig god service i og med, at de altid kommer til tiden, overholder aftaler og til hver en tid giver et smil med på vejen. Derudover er det altid frisk frugt, som de leverer til os, og vi behøver derfor ikke at tjekke efter, om der er noget af frugten, der er i for dårlig kvalitet. Alt denne lækre frugt får vi til en helt fair pris. En af de bedste ting ved dem er, at vi selv kan gå ind på deres hjemmeside og bestemme, hvilket frugt vi vil have tilsendt og hvor ofte.

Kom i gang med en frugtordning her.

En bedre arbejdsplads

Efter at frugtordningen er kommet til, oplever vi, at arbejdspladsen er blevet meget bedre. Der er mange, der nyder det sundere alternativ, og der bliver spist store mængder af frugten – hvis ikke det hele. Vi hører mange sige, at frugtordningen sørger for, at den lille sult ikke melder sig inden og efter frokost, og flere oplever også, at de får lidt ekstra energi. En frugtordning har altså givet vores virksomhed og arbejdsplads utroligt meget glæde og gavn, og derfor synes vi også, at det er noget, som alle arbejdspladser bør tage til sig.

Posted in: Frugtordning