Sund arbejdsplads med frugt levering fra frugtcompagniet.dk

By:

Der findes mange tiltag, som kan øge niveauet af sundhed og trivsel på arbejdspladsen. Inden for de seneste ti år er der kommet øget fokus på medarbejderes fysiske og mentale helbredstilstand, og antallet af rygestop kurser, vægttabs forløb og andre, lignende tilbud til medarbejdere er skudt frem som paddehatte. Mange virksomheder vælger som en del af deres sundhedsprogram at tilbyde fitness medlemsskaber, oprette sports- og idrætsklubber i firma regi, og som en de af sundhedsforsikringen at tilbyde hjælp og coaching i forbindelse med for eksempel vægttab eller rygestop.

 

I min virksomhed tager jeg medarbejdernes sundhed meget alvorligt. Jeg er meget bevidst om, at trives medarbejderne ikke i hverdagen, kan det føre til langtidssygemelding og ultimativt, at medarbejderen forlader arbejdspladsen. Dette er ingen af os interesseret i, og derfor har jeg, i samarbejde med medarbejderne, indsamlet en række forslag til, hvordan vi kan øge trivslen på arbejdspladsen ud fra et sundhedsmæssigt synspunkt.

 

Dette har indtil videre ført til, at der er blevet oprettet en sund frokost ordning, hvor medarbejderne har mulighed for at spise en sund og nærende frokost, fortrinsvis bestående af grøntsager og magert køb. Derudover har jeg bestilt frugt levering fra frugtcompagniet.dk, som leverer frisk frugt til arbejdspladsen på daglig basis. På den måde er der altid frugt til rådighed for medarbejderne, skulle de gå hen og blive små- eller lækkersultne ud på de lange eftermiddagstimer. Frugt fra frugtcompagniet.dk er altid indbydende og lækker, og jeg har aldrig fundet så meget som et blødt æble eller en plettet banan i en frugtkurv fra frugtcompagniet.dk. Dette betyder meget i forhold til motivationen – man gider ikke spise frugt, hvis man én gang har fået et dårligt æble, en smattet pære, eller en muggen vindrue.

 

Frugtcompagniet.dk leverer til døren hver dag og nøjagtig til tiden, så der står frisk frugt i kurve på kontorerne, når medarbejderne møder op.

 

Posted in: frugt levering