Sund frugtordning og udsøgt service hos Frugtcompagniet

By:

Uden at prale vil jeg mene, at jeg som Office- og Facility Manager på min arbejdsplads er blandt de, som har det mest skarpe blik, når det handler om at identificere medarbejdernes behov. På min arbejdsplads, som jeg deler med et par hundrede andre ansatte, er der en kultur, som handler meget om at arbejde hårdt og koncentreret – og mange bliver gerne længe efter normal arbejdstid for at færdiggøre deres arbejde til perfektion. Dette er virkeligt positivt, men samtidigt har jeg følt, at jeg er blevet nødt til at gøre lidt ekstra for at sikre, at de nu også trives, som de skal, imens de er på arbejde.

Derfor har jeg sørget for, at vores frokostordning er udvalgt blandt de allerbedste og tilbyder sund og varieret mad med en høj næringsværdi. Jeg har sikret, at medarbejderne altid har adgang til frisk, renset vand fra de bedste vandkølere. Og sidst men ikke mindst har jeg lagt mig ekstra i selen for at finde den bedst mulige frugtordning, så medarbejderne kan få et fornuftigt og sundt alternativ til slikskabet og Cola-automaten, når de bliver småsultne.

Frugtcompagniet får mine varmeste anbefalinger

Da jeg skulle finde en frugtordning til firmaet, havde jeg op til flere muligheder at vælge imellem. Jeg valgte at fokusere på et højt serviceniveau, en vis grad af fleksibilitet og mange valgmuligheder, når det handlede om sammensætning af den friske frugt. Og prisen skulle selvfølgelig være rimelig. Derfor endte jeg med Frugtcompagniet – og jeg har ikke siden fortrudt. Med Frugtcompagniet har jeg fået en firmafrugtordning, som passer præcist til virksomhedens behov. Dette har givet mig gladere og mere friske kolleger selv ud på de sene eftermiddagstimer. Slikskabet bliver dårligt nok åbnet mere, og samtlige medarbejdere har givet udtryk for, at de er meget tilfredse med den nye frugtordning.

Posted in: Frugtordning