Velsmagende firmafrugt giver mere energi på arbejdspladsen

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har ansvaret for at bestille firmafrugt i den medievirksomhed, hvor jeg er ansat som administrativ medarbejder. En del af de ansatte i virksomheden har stillesiddende arbejde på deres kontorpladser, og derfor er der i virksomheden fokus på medarbejdernes sundhed og trivsel. Vi har f.eks. et motionsrum, og derudover har vi også en frugtordning, som vi er glade for. De ansatte får en sundere livsstil og mere energi, når de har adgang til frisk frugt, og det betyder også, at de mere effektivt får udført deres arbejdsopgaver.

Varieret udvalg af lækker frugt i Basiskasser og Stjernekasser

Vi har for nylig skiftet leverandør, så nu er det Frugtcompagniet, som leverer vores ugentlige firmafrugtkasse, og det er vi rigtig tilfredse med. Vi havde nogle problemer med vores tidligere leverandør, som ikke altid overholdt vores aftaler, og hvor den frugt, vi fik leveret, ikke altid var frisk. Jeg opsagde derfor aftalen med den gamle leverandør og gik på jagt efter en ny. Som kunde vil vi naturligvis gerne have et varieret udvalg af frisk og velsmagende frugt, og det er også vigtigt med en god pris og levering til tiden. Jeg indhentede tilbud hos flere forskellige firmafrugtleverandører og endte med at vælge Frugtcompagniet. Vi startede med et prøveabonnement i 2 uger, men har nu tegnet et fast abonnement. Frugtkasserne hos Frugtcompagniet kan enten være Basiskasser med håndfrugter eller Stjernekasser, som indeholder håndfrugter plus et varieret udvalg af vindruer, melon, tørret frugt, nødder, ananas eller snackgrønt. Frugtkasserne fås i forskellige størrelser, så de passer til antallet af medarbejdere, og det er muligt at få en skræddersyet løsning.

Favorable priser og god personlig kundeservice

Jeg har lavet en aftale med Frugtcompagniet om, at vi får leveret en Stjernekasse med 125 stykker frugt ugentligt. Jeg kan kun sige, at vi har gode erfaringer med, at frugten er frisk og lækker og bliver leveret til tiden. Prisen for firmafrugt er favorabel, og vi får en rigtig god og personlig kundeservice hos Frugtcompagniet, så jeg kan varmt anbefale denne leverandør til andre virksomheder, der overvejer at få en firmafrugtordning.

Posted in: Frugtordning